Dit is Arianne Maandag

Ik ben samen met Ernst trotse ouder van drie prachtige kinderen. Ook ben ik orthopedagoog, coach en adviseur. En (ervarings-)deskundige op het gebied van hooggevoeligheid.

Ik vind het belangrijk dat kinderen en jongeren af en toe rust kunnen nemen. Niet voortdurend voortgejaagd worden door alles wat moet, maar even stil staan bij jezelf in het hier en nu. Telefoon en computer uit even helemaal niets. Dit klinkt eenvoudig, maar is lastiger dan je denkt, dat ervaar ik zelf ook.

Maandag is mijn geboortenaam, mijn oorsprong. Van hieruit ondersteun en adviseer ik kinderen, jongeren, ouders en professionals om meer grip te krijgen op zichzelf en wat er om hen heen gebeurt.

Maandag staat voor de maan en de zon als de nacht en de dag. Een op eerste oog tegenstelling, maar de één gaat niet zonder de ander, samen in balans. Zo heeft iedereen zijn lichte en minder lichte kant. De uitdaging ligt erin om hier tussen de balans te vinden en de beide tegenstellingen elkaar te laten versterken en niet tegen te laten werken. Zo komen ieders krachten en talenten tot hun recht.

Maandag is het begin van de nieuwe school-en werkweek. Steeds weer opnieuw een nieuw begin. Zoals ook iedereen steeds opnieuw een nieuwe kans verdient en een nieuwe start kan maken.